Du kan også blive økonomisk fri

Kunne det ikke være fantastisk? – ikke flere bekymringer, ondt i maven eller søvnløse nætter.

Men hvordan tænker du……

Går du rundt med den forestilling at du skal tjene rigtig mange penge for at blive økonomisk fri, forestiller du dig en villa på Strandvejen, guldbelagt badekar og en fed bil i garagen, ja så kan der være lang vej. Prøv at finde ind til det du virkelig ønsker dig, måske er det nærmere frihed, et lille hus på landet, ferierejser, god mad og et arbejde du elsker. Vores forestillinger “pengemindset” om hvordan vi tror det skal være er tit et resultat at vores omgivelser og opvækst.

Økonomisk frihed er ikke så langt væk som du måske tror.

Er du klar ….
til at finde din økonomiske frihed og vil du have en Pengementor der står ved din side så er du velkommen til at kontakte mig på nedenstående link for en uforpligtende samtale.
https://pengementor.wufoo.com/forms/qlr8ouy15ssabr/

Økonomisk frihed for mig det er følelsen af at det er mig der bestemmer over pengene og ikke omvendt. At jeg kan købe forbrugsgoder kontant, ikke skylde mere end det kan realiseres ved evt. salg hvis nødvendigt, se opsparingen vokse så der altid er penge nok til uforudsete udgifter og friheden til at kunne skifte retning i bolig og arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.