Julegaven til dig der har alt (undtagen penge på kontoen)

Sådan fik jeg vendt minus til plus. Og hvordan kan du gøre det samme.

Jeg altid har haft overblik og styr på min økonomi, alle regninger blev betalt til tiden, overtræk var ikke noget jeg brugte, men når det så er sagt så brugte jeg alle de resterende penge der stod på kontoen, der var jo altid noget jeg lige manglede. Opsparing var kun for tøsetøser og jeg kunne jo altid bare tjene nogen flere penge.

Men for 13 år siden lige inden finanskrisen, blev jeg som mange andre forblændet af opgangstiderne, og jeg havde et lille overskud efter salg af bolig som jeg sammen med min daværende kæreste brugte til udbetaling på ny båd, bil og campingvogn. Forholdet gik i stykker på det tidspunkt hvor finanskrisen var på sit højeste og jeg stod tilbage med bilen, båden og en dyr husleje i Aarhus. Alle mine penge og lidt til gik til afdrag, forsikringer, husleje og renter til kassekreditten der på det tidspunkt næsten var oppe på minus kr. 80.000,-

Jeg husker tiden som meget belastende, jeg tænkte konstant på de manglende penge og hvordan kunne jeg dog have været så naiv. Det var umuligt at sælge bilen eller båden uden store tab, ingen havde penge og ingen kunne låne.

På et tidspunkt fik jeg nok!  Gennembruddet kom da jeg blev bevidst om at jeg måtte ændre mit mindset, i stedet for konstant tænke på de manglende penge begyndte jeg at stille mig selv nye og bedre spørgsmål, og det blev starten på rejsen til min økonomiske frihed.

Jeg begyndte at tænke på min kassekredit som en tillidserklæring fra banken, de stolede på mig. Min opsparingskonto hvor der stod kr. 17,45 – blev mit lille barn som jeg fodrede med små mønter og med pengene fra salget af ting fra kælderen som jeg ikke brugte mere, på et par måneder stod der hele kr. 2.000,- Båden kom på DBA og 5 måneder senere var der en familie som netop havde fået deres båd (som var magen til min) stjålet og de købte min båd til en god pris. Jeg fik min lejlighed sagt op, købt hus der var billigere i renter og afdrag end lejligheden. I dag er bilen betalt ud, kassekreditten er blevet annulleret og jeg har opsparinger til uforudsete udgifter, rejser, investeringer og pension.

Skal 2019 være året hvor du får ro i maven, overblik og flere penge på kontoen til det du virkelig ønsker?
Hvis, så udfyld skemaet i nedenstående link og du vil blive kontaktet for en uforpligtende snak, hvor vi finder ud af om jeg er den rigtige til at hjælpe dig.

https://pengementor.wufoo.com/forms/qlr8ouy15ssabr/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.