Kys frøen og få prinsen og det halve kongerige!

Går du og venter på at noget udenfor dig skal komme og redde din økonomi, det kunne være i skikkelse af manden (prinsen) eller kvinden (prinsessen) der har millionerne, det kunne være at der pludselig dukkede en rig onkel eller tante op hvor du skulle arve … du kunne måske vinde i lotte.

Desværre er det sjældent det sker, og skulle det endelig ske så vil du enten have et afhængigheds forhold eller have stor risiko for at bruge alle pengene og havne i en endnu større gæld og pengemangel end før.

Kender du til ovenstående og er du skide træt af at gå og drømme? så er det måske nu du skal kigge på dit penge-liv også kaldet dit pengemindset, så du kan får overblik, ro i maven, flere penge på kontoen til det du virkelig ønsker dig.

Vil du have min hjælp, udfyld nedenstående link og vi tager en uforpligtende samtale

https://pengementor.wufoo.com/forms/qlr8ouy15ssabr/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.