Mine kunder siger

Jeg kan på det varmeste anbefale Birgit Tyron som pengementor.
Jeg tog et intensivt forløb (3 sessioner), da jeg havde et ønske om at arbejde med mine pengemønstre. Birgit gav en række konkrete øvelser og opgaver, jeg skulle lave som forberedelse til hver session. Det gav et godt overblik over, hvad jeg gerne ville ændre, og vi arbejdede med det i sessionerne.
Birgit gik konstruktivt, professionelt og indsigtsfuldt til værks. Samtidig kunne jeg mærke Birgits engagement som person – både autentisk, engageret og respektfuld.
Hvis man er klar til at skabe forandring – så er der konkret guld at hente 🙂
Charlotte Krenk

 

Jeg har været meget glad for mine 3 sessioner hos Birgit. Hun går struktureret og professionelt til værks – hun er derudover rummelig, opmuntrende og forstående. Ting, der kan være svære at tale om med andre, bliver modtaget uden fordomme og bedrevidenhed. Derimod bliver man opmuntret til at gøre noget ved tingene og opgaverne undervejs er både sjove og udfordrende. Mit forhold til penge er under forandring i en positiv retning. – Anonym

Forløbet hos Birgit har været super lærerigt og givende. Det er blevet tydeligt, hvad der er vigtigt for mig og hvor jeg skal til at tage et større ansvar, hvilket jeg har fået redskaber til. Det har også været en øjenåbner til, hvor meget min økonomi hænger sammen med andre områder i mit liv, så der har været bonus på mange flere måder end blot økonomien. Jeg er meget mere afklaret. – Anonym