Om Tyron Consulting

Præsentation

Jeg blev certificeret pengementor i 2018 en uddannelse, som passer utrolig godt sammen mine over 30 års erfaring indenfor regnskab, penge og økonomi. Derudover har personlig udvikling altid interesseret mig, og jeg har læst og praktiseret det i mange år.

Som pengementor arbejder jeg med ro og overblik, og jeg ser altid tingene, som de er. Uden fordomme og løftede pegefingre, hjælper jeg mine kunder med at ændre deres pengemindset og give dem praktiske værktøjer, så de får overblik og flere penge til dét, de virkelig ønsker sig. Jeg er overbevist, om at der altid er en løsning, selvom det kan se håbløst ud.

Min mission

Økonomisk frihed er for alle
Min mission er at hjælpe dig med at få DET økonomiske frie liv, som du ønsker dig.
Det økonomiske frie liv, hvor du tager de valg, som passer overens med dine værdier, og som vil have en positiv indvirkning på dit helbred og på miljøet omkring dig.

Vi skal turde tale om økonomiske udfordringer uden skam eller bedrevidenhed.
Jeg hjælper dig med at få et nyt penge-mindset – hvor ansvar og lederskab bliver det nye SORT.

Mere privat
Opvokset i Nordjylland, flyttede til Midtjylland i 1987
Mor til 2 og mormor til 4
Har været til DM &VM (2000-2005) med min schæferhund Catto – spor / lydighed / forsvarsarbejde.
Fik “endelig” mit motorcykelkort som 52 årig.
Udover familie og venner, går meget af min fritid med havearbejde ”nydelse”,
personlig udvikling og frivilligt arbejde i forskellige foreninger.

Få mere at vide

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.